Denne dej brugte jeg til mine kage-æg.
Der var til ca. 20 æg, og 4 cup cakes
Ingredienser:
- 2 vaniljestænger
- 2 æg
- 175 g sukker
- 160 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 75 g smør - smeltet
- 1 dl mælk
Dejen:
Flæk vaniljestængerne og skrab kornene ud.
Pisk æg og sukker luftigt - ca. 3 min.
Tilsæt vaniljekorn.
Bland mel og bagepulver og vend det, drysset gennem en sigte, i æggeblandingen skiftevis med smør og mælk.
Bagetid:
Bag kagen midt i ovnen til dejen slipper en kødnål, ved 175 grader varmluft.
Hvor længe tror du dejen skal have i æggene ved 175 grader?
SvarSletJeg vil gætte på 15-20 min.
SvarSletMen du må ikke hænge mig op på det :)