torsdag den 21. marts 2013

Vaniljekage


Denne dej brugte jeg til mine kage-æg. 
Der var til ca. 20 æg, og 4 cup cakes 
Ingredienser: 
  • 2 vaniljestænger
  • 2 æg
  • 175 g sukker
  • 160 g hvedemel 
  • 1 tsk bagepulver
  • 75 g smør - smeltet
  • 1 dl mælk

Dejen: 
Flæk vaniljestængerne og skrab kornene ud. 
Pisk æg og sukker luftigt - ca. 3 min. 
Tilsæt vaniljekorn. 
Bland mel og bagepulver og vend det, drysset gennem en sigte, i æggeblandingen skiftevis med smør og mælk.
Bagetid: 
Bag kagen midt i ovnen til dejen slipper en kødnål, ved 175 grader varmluft. 

2 kommentarer:

  1. Hvor længe tror du dejen skal have i æggene ved 175 grader?

    SvarSlet
  2. Jeg vil gætte på 15-20 min.
    Men du må ikke hænge mig op på det :)

    SvarSlet