- 4 syrlige æbler (jeg brugte Pink Lady)
- 2 æg
- 150 g sukker
- 50 g smeltet smør
- 75 g mælk
- 150 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk stødt kanel
Cremefraishe med vaniljesukker.
- Fjern kernehuset.
Skær æblerne i både og læg dem i koldt vand -
(man kan skrælle æblerne først,
hvis man ikke bryder sig om skindet)
- Pisk æg og sukker til en luftig æggemasse -
- Bland smør og mælk og pisk blandingen i æggebalndeingen -
- Bland mel og bagepulver og vend det i
æggeblandingen lidt efter lidt -
- hvis man kommer alt melet i af en gang kan man risikerer at der kommer mel-klumper i, og det er ikke rart at bide i -
- Hæld dejen i en smurt bradepande -
- Drys dejen med 1 tsk kanel -
- Hæld vandet fra æblebådene og læg dem ned oven i dejen -
- drys resten af kanelen over æblerne -
- Bag kagen midt i ovnen ved 200 grader i 20 min,
eller til dejen ikke klistre fast til en kødnål -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar