Vi havde rigtig mange rester i køleskabet, så jeg tænkte at man måtte kunne få noget ud af disse varer jeg fandt:
Jeg kogte kartoflerne og satte dem ud for at køle af 3 timer inden jeg skulle lave aftensmaden.
til kylligefrikadellerne brugte jeg:
4 forårsløg
1 rødløg
1 æg
1 håndfuld havregryn
3 spsk raps
salt og peber
Rør sammen og stil på køl :
Jeg skrallede og rev nogle rødbeder.
lavede en blanding af A38, creme fraiche, hvid peber og salt
Og blandede det sammen mens jeg smagte det til.
Nu til "marinaden" til kartoffelsalaten
ca. mål
1 stk revet løg
2,5 dl creme fraiche
2 dl A38
Mayonnaise
og salt og peber
Det er vigtigt man smager til efterhånden som man laver den!
Kom den over kartoflerne og sæt det på køl mens du steger frikadellerne
Bon appetit! :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar